Wil je je online Holland & Barrett-account niet meer gebruiken? Je kunt je account zelf sluiten via Beveiliging en instellingen in Mijn H&B.
Houd er rekening mee dat je na het sluiten van je account geen toegang meer hebt tot je online account via onze website of app.
Hoe sluit ik mijn account?
- Log in op je Holland & Barrett-account.
- Ga naar Beveiliging en instellingen.
- Ga naar Account sluiten.
- Klik op Sluit mijn account.
- Volg de stappen op het scherm om het sluiten van je account te bevestigen.
Zodra je account is gesloten, kun je niet meer inloggen op dit account via de website of de Holland & Barrett-app.
Wat verandert er als ik mijn account sluit?
Na het sluiten van je online account kun je de functies van je account niet meer gebruiken. Je hebt dan onder andere geen toegang meer tot:
- je opgeslagen accountgegevens
- je bestelgegevens en bestelgeschiedenis
- sneller afrekenen met je opgeslagen gegevens
- andere functies en voordelen die aan je online account gekoppeld zijn
Controleer dit voordat je je account sluit
We raden aan om je account pas te sluiten wanneer eventuele lopende zaken zijn afgerond.
Controleer daarom eerst of:
- je geen lopende bestellingen meer hebt
- eventuele retourzendingen of terugbetalingen zijn afgehandeld
- je geen andere lopende zaken hebt waarvoor je je bestel- of accountgegevens nog nodig hebt
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Het sluiten van je online account betekent niet dat alle gegevens die Holland & Barrett over jou bewaart direct worden verwijderd.
Na het sluiten van je account worden je gegevens gedurende 3 jaar veilig bewaard. Daarna worden deze verwijderd.
Heb je in deze periode informatie over bijvoorbeeld eerdere bestellingen nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Ik wil al mijn persoonsgegevens laten verwijderen
Wil je niet alleen je online account sluiten, maar ook een verzoek indienen om je persoonsgegevens uit onze systemen te laten verwijderen? Dan kun je hiervoor een afzonderlijk AVG-verwijderingsverzoek indienen.
Dien een AVG-verwijderingsverzoek in
Dit is een ander proces dan het reguliere sluiten van je online account.
Heb je ook een Mijn H&B-account?
Het sluiten van je online account betekent niet automatisch dat ook je Mijn H&B-loyaliteitsaccount wordt gesloten.
Wil je ook je Mijn H&B-account beëindigen? Neem dan contact op met onze klantenservice, zodat we je hiermee verder kunnen helpen.